Logo 300x200 PNG

Wietse

Geboren in 1977 te Brabant. Sinds 1999 in Amsterdam. Engelse literatuur en internationale betrekkingen aan de UvA. Ondernemer en general manager in de hospitality. Boeddhistische beoefening in kleinere en grotere mate. In mijn zoektocht naar verbinding met mezelf en anderen tussen 2008 tot 2012 opgeleid tot lichaamsgerichte therapeut aan het Nederlandse Instituut Core Energetica. Gevolgd door vele mannenworkshops, energetische workshops, retraites, tantrische workshops en de training Art of Intimacy. Sinds 2018 initieer ik samenkomsten van bewuste mannen in verschillende vormen. Ik ben momenteel ook werkzaam in het onderwijs.

Mijn belangrijkste motivatie is te delen wat ik al deze jaren ontvangen heb; mijn plezier en energie. Ik weet hoe het is om angstig te zijn, alleen, teruggetrokken, niet verbonden. Ik weet hoe moeilijk het is om uit te reiken. Mijn hart gaat open van mensen die het risico durven nemen. 

Ik werk specifiek graag met mannen en aan thema’s zoals relaties, hechting, eenzaamheid, depressie, angst, boosheid, kracht, kwetsbaarheid en zingeving.